Als iedere euro telt

Als elke Euro telt !
Natuurlijk heeft iedere ondernemer de focus op omzet en bij voorkeur omzet waar bij een zekere winst verwacht wordt. Deze winst is dan een gevolg van de gemaakte omzet minus de verwachte kosten om deze omzet te verwerven en de verkregen opdrachten uit te voeren. De kosten zijn voor ondernemers vaak een gegeven, maar is dit ook zo?

De kosten worden vaak relevant als het iets minder goed gaat en dat ondernemen op dit moment niet eenvoudig is moge duidelijk zijn.

Dat er in de praktijk weinig animo voor is heeft waarschijnlijk ook wel een historische achtergrond. Immers, jaren geleden waren de facturen van het telecombedrijf, de energieleverancier, de notaris en niet te vergeten de accountant gewoon een gegeven. Soms omdat ze domweg monopolist waren en soms omdat het niet zo chic was om met je notaris of accountant te onderhandelen over geld.

Tijden veranderen, gelukkig. Toenemende concurrentie, de transparantie door het Internet maken het gemakkelijker om zaken met elkaar te vergelijken. Kost natuurlijk wel tijd, want het gaat niet alleen om de prijs maar ook om de voorwaarden en niet te vergeten een goede kwaliteit. Niemand zit te wachten om een paar honderd euro per jaar te verdienen als om de haverklap de stroom uitvalt. Wij kunnen u helpen.

Door onze ervaring en contacten met diverse aanbieders kan een analyse gemaakt worden welke kosten er voor een eventueel dieper onderzoek in aanmerking komen. Een besparing moet wel serieus zijn. Als een besparing te klein is moet je daar niet te veel aandacht aan besteden. Als je nadenkt over waar er mogelijk wat te halen valt denken wij aan:

·       Energie

·       Verzekeringen

·       Telecomkosten

·       ICT kosten

·       Lease kosten

·       Administratie- en accountantskosten

·       Bankkosten

We doen dit op een heldere vooraf afgesproken projectbasis waardoor je weet dat je wat uren investeert en niet zoals vele bureaus werken, dat je gedurende de periode van besparing een groot percentage van je besparing af moet staan als commissie. Een eventuele overzetting wordt in overleg verzorgd en de besparing is dus direct geheel voor jou.

Alles wat je minder uitgeeft is een directe toevoeging aan je winst. Wie wil dit nu niet? Zeker in deze corona tijd waarin elke euro juist telt Ik ga graag de uitdaging voor je aan, bel of mail me voor een eerste afspraak.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.