Bent u een Winstwolf of een Omzetorka?

In beide gevallen zal het duidelijk zijn dat de Eurokever de beste maatjes is met zowel de Winstwolf als met de Omzetorka. Het blind, zonder plan of visie, najagen van of een hogere winstdoelstelling (vaak als korte termijndoelstelling) of alleen maar gaan voor meer omzet (zonder er bij stil te staan of het iets oplevert) is profijtelijk voor de Eurokever. In beide gevallen eet hij zijn buikje rond aan uw Euro’s en u vraagt zich nadien af waar het is misgegaan.

Waar het vaak mis gaat
Het jaar 2020 is bijna voorbij. Het is tijd om een analyse te maken. Extra lastig in een jaar vol onverwachte gebeurtenissen. Wat ging er goed en wat ging er wat kon beter? Hoe ga je 2021 aanpakken?

Vooruit kijken
Vaak kan een ondernemer wel wat hulp gebruiken. Want hoe maak je nu een gedegen cijfermatige analyse en een bruikbare what-if prognose met de verschillende scenario’s om vervolgens de juiste keuzes te maken op basis van de feiten in plaats van uw buikgevoel?

Sparren?
Ik wil je graag een keer helpen en met je sparren om jouw marktkennis samen met de cijfers van je bedrijf te vertalen naar de juiste aanpak voor 2021. Geeft de Eurokever geen kans om uw rendement aan te tasten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.