Over ons

Zaken doen op basis van vertrouwen

Wie zijn wij?

We willen het MKB graag behulpzaam zijn met de kennis die de afgelopen jaren is opgedaan. We zullen een kritische kanttekening niet uit de weg gaan, het gaat uiteindelijk om het resultaat. Indien relevant kunnen we ook kijken of bijvoorbeeld je franchise organisatie correct met je omgaat. Er is inmiddels hiervoor een code in ontwikkeling maar dat wil nog niet direct zeggen dat deze overal correct wordt toegepast. We zijn een relatief klein kantoor en hebben dus niet te maken met allerlei overheadkosten waaraan je moet meebetalen.

Als er een specialist nodig is zoals een jurist of een fiscalist dan weten we die te vinden en betaal je daar alleen voor als deze specialist daadwerkelijk ingeschakeld wordt voor advies. Zaken doen op basis van vertrouwen, daar draait het om. Laten we eens praten om te kijken of het klikt want een goede persoonlijke klik is de basis om over en weer vertrouwen te krijgen.

Onze voordelen

Contactinformatie

"Ondernemen is leuk. Resultaat en plezier in wat je doet zijn belangrijke waarden. Wij helpen je graag om met veel plezier ondernemer te zijn en zo goed mogelijke resultaten te behalen!"
Ed van den Heuvel
Eigenaar